Yogales Akkrum

 

Ik ben Fokke Jansen en geef als yogadocent yogales in Akkrum. Al ruim 30 jaar beoefen ik yoga en meditatie. Sinds 2011 verzorg ik yogales in Akkrum.

De oorsprong van yoga

Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest. In het Westen wordt yoga voornamelijk geassocieerd met oefeningen die het evenwicht in het menselijk systeem herstellen.
Yoga is voor mij een manier van leven. In een meditatieve staat is er totale stilte en rust, een moment van diepe vrede. Het opent al mijn passie en creativiteit. Tijdens mijn yogales kun jij hiervan onderdeel zijn.

Yogales Akkrum

Yoga is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren.

Yogales in de Noorderlucht Ryptsjerk

Al ruim 7 jaar verzorg ik yogacursussen in de Noorderlucht. Het is een prachtige sfeervolle yogaruimte die veel rust en spiritualiteit uitstraalt. Noorderlucht is een centrum voor cursussen, trainingen, workshops en lezingen over bewust zijn en leven, groei en ontwikkeling.
Vraag altijd een proefles aan, dan krijg je een goede indruk van de docent, de groepsgrootte, je medecursisten en de sfeer in de groep. Probeer proeflessen bij meerdere yogadocenten om te ontdekken welke yogavorm het beste bij je past. Want alleen door het te doen kun je ervaren wat yoga voor jou betekenen kan.

Yogaproefles Akkrum

Iedereen kan meedoen aan een yogales, jong en oud, je bent van harte welkom. Heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden voor een yogales in Akkrum, neem dan gerust contact met me op voor meer informatie via email: info@ajani-yoga.nl of telefoon: 06 18 37 07 29

Yogales Akkrum

Fokke Jansen – Ajani Yoga – yogales in Akkrum