Yoga en de kunst van het Duinwandelen

Maak iets bijzonders van deze zomer

Op vakantie met vrienden of familie op Ameland?
Een dagje Ameland met vrienden?
Geef je vakantie een extra dimensie!

Ajani Yoga neemt je mee voor een duinwandeling en aansluitend een yogales op het strand. We treden daarbij in de voetsporen van de ‘Duinloper’ en de legende over de kunst van het Duinwandelen. Na de duinwandeling volgt de yogales op het strand. Afsluitend is er een meditatie in een duinpan.

Ontdek de intense stilte in de Amelander Duinen

Mee op zoek naar de stilte?
Vanaf april 2019 elke zaterdag en zondag in de ochtenduren. De minimale groepsgrootte is 4 personen. Ook geschikt voor teamuitjes. Voor grote groepen in overleg op andere tijdstippen mogelijk. Kosten 25,- p.p.

Verzamelpunt is bij bushalte Sier aan Zee, Hollum Ameland. Benodigdheden: Matje, groot badlaken of kleed, (wandel) schoenen en makkelijk zittende kleding.
Meer informatie? Bel met Fokke Jansen: 06 18 37 07 29, mailen kan ook: info@ajani-yoga.nl


Are you on holiday with friends or family? A day of at Ameland? Come and join me for a adventure of hicking and yoga at the dunes and beach of Hollum.

we gather at the busstop of Sier aan Zee, Hollum Ameland

requid:
yogamat or largen(beach) towell
Hikkingshoes, and comfortable clothes

Information: 06 18 37 07 29
e-mail: 
info@ajani-yoga.nl

 

 


Wat is de kunst van het duinwandelen? De legende van de duinwandelaar

Een keer besloot ik om naar het eiland te gaan door een boot vroeger te nemen dan normaal. Voorafgaande aan de les liep ik bij Sier aan Zee het bos in. Ik liep een zandpad op in de richting van de duinen. En kwam uiteindelijk aan bij de duinenrij die Hollum en Ameland beschermen. Ik liep over de toppen van de hoogste duinen. Op dat moment heeft eiland mij in mijn hart gesloten. Ik voel de geest van het eiland in de wind op de top van die duin. Voor mij de uitgestrektheid van de zee, de meeuwen die in formatie over het strand en de duinen scheerden.

Ik ervoer een moment van diepe reflectie. Alles wat ik heb geleerd over mezelf en het leven. Hoe dat moment mij transformeerde. Naar een stilte die alle stilte overstijgt. Een ontroerende stilte; het moment van innerlijke vrede.

Daarop die top van de duin was de ontdekking van de kunst van het duinlopen:  de Duinloper en de kunst van het Duinwandelen. De legende van de Duinloper gaat over de tijd dat Ameland ontstond en hoe de eerste bewoner van Hollum het eiland heeft ervaren. Een verhaal over Friezen en hun ontstaan geschiedenis. Over het ontstaan van Ameland. Over hoe op terpen en kwelders de mens zich wist vestigen. Met deze kennis over het eiland zul je de yogales van uit een hele andere dimensie ervaren. Ameland voelt voor altijd als een magische plek en de wereld om je heen zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

 


The art of dunewalking

you feel the wind through your whole body. The sound of the waves sounds like a beautiful song. Seagulls above you float in formation in the blue air.  A shiny brigth sun warms all your senses. You look down over the sea and clouds. At that exact moment you truly understand the art of dune walking…

 

 

Yoga op het strand van Hollum, Ameland

Ga met mij mee naar het strand van Hollum op Ameland en doe mee aan yoga. Heerlijk in de open lucht met je voeten in het zand een yogahouding doen. Het geluid van de zee en de warmte van de zon maken yoga op het strand een belevenis op zich. Yoga is voor alle leeftijden dus iedereen kan meedoen.

Informatie over de data:  bel 06 18 37 07 29

Verzamelen bij bushalte Sier aan Zee
matje, grote badlaken of kleed meenemen

Alle leeftijden
kosten: afhankelijk van de grootte van de groep.

Yoga at the beach of Hollum, Ameland

Do you want to experience something really special? Come with me for a yogalesson on the beach

For more information:  phone 06 18 37 07 29

we gather at the busstop of Sier aan Zee
requid: (beach) towell
All ages
cost: depending on the size of the group